31 oktober 2021
11:30

IFK Vbg P16B

Referat: P16 - IFK Vbg P16B

Sista träningsmatchen innan de "viktiga" matcherna börjar och dessutom på gammal hederlig allsvensk starttid, 13:15.
Alla var där i tid också så tidsomställningen till normaltid hade alla skött galant.
Vi mötte ett Vänersborg som lyckats få ihop ett gött gäng på kort varsel då vårt planerade motstånd fått sena återbud.
Tyvärr så har vi de senaste veckorna haft mycket frånvaro ffa pga sjukdom men ett par killar var tillbaka idag vilket var väldigt positivt.
Matchen då, jo sammanfattningsvis kan vi väl säga att första halvlek glömmer vi då spelet var väldigt långt ifrån vad vi kommit överens om. Vi spelade absolut inte som ett lag utan mycket solokörningar och det var Vänersborg på tok för bra för att låta sig luras av. De leder helt välförtjänt med 3-2 i halvlek.
Vi tar ett bra snack i halvlek och tydliggör hur vi skall spela och det blir betydligt bättre, vi är mycket tajtare på plan och låter bollen gå mellan oss. Känns som vi är lite tyngre o starkare vilket blir tydligare ju längre matchen går och när slutsignalen går så har grabbsen lyckats vända till en 5-4 seger.
Absolut kan, och kommer, vi att bli ännu bättre men grabbarnas vilja är det inget fel på....
Det som vi får ta med oss idag är att är inte fokus påslaget så är vi inte bra men är vi alla "där" då går få lag säkra.
Nu hoppas vi att ALLA kan vara på plats på veckans träningar för att sedan vara laddade till tusen när vi skall spela Kosanatta nästa helg.
Bra jobbat alla grabbs, speciellt andra halvlek, o ha en go fortsatt helg!